Betaalmogelijkheden

Je kan op verschillende manieren betalen: Contant, met een betaalpas, creditcard of contact aan deur Heb je nog vragen? Bekijk dan het antwoord op deze veelgestelde vraag.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Bij het afrekenen van de producten in je winkelwagen kan je kiezen uit één van onderstaande betaalmethodes:

iDeal

Betaal via de vertrouwde online betaalomgeving van je bank.

Visa, MasterCard & American Express

Het bedrag wordt gereserveerd op je creditcard en afgeschreven zodra je bestelling bevestigd is.

Wanneer je met een creditcard betaalt, zullen we je vragen de 3d Secure Code in te voeren. Als je nog geen 3d Secure Code hebt, wordt je automatisch doorverwezen naar de website van je creditcardmaatschappij, zodat je een code aan kan maken.

PayPal

Met PayPal kan je veilig en snel je aankopen online betalen zonder je gegevens te delen.

Achteraf betalen

Betaal binnen 30 dagen na levering van je bestelling. Binnen 1 week na levering ontvang je per e-mail je factuur van Klarna. Vervolgens heb je 30 dagen de tijd om het bedrag aan Klarna te voldoen via iDeal of bankoverschrijving. Klarna is op dit moment alleen als betaalwijze te kiezen voor orders tot €2500.-. Klarna heeft een eigen acceptatiebeleid waar wij geen invloed op hebben. Indien je Klarna betaling niet geaccepteerd wordt en je inzicht wil in de reden daarvan, dan kan je rechtstreeks contact opnemen met Klarna via klarna.nl. Lees ook de algemene voorwaarden van Klarna voor achteraf betalen.

Terugbetaling

Om de kans op fraude zo klein mogelijk te houden, wordt het bedrag altijd terugbetaald via het betaalmiddel dat online gebruikt is.

Wanneer je voor achteraf betalen via Klarna hebt gekozen dan zal de terugbetaling of verrekening van de nog openstaande factuur via Klarna verlopen. We geven geen contant geld terug.