Transport en bezorging

Bezorgservice

We bezorgen je bestelling bij je thuis.

Wij bezorgen je meubels ook graag bij je thuis. Bekijk onze bezorgopties.

Wat kun je verwachten van onze eigen bezorgdienst:

Bij aflevering van de artikelen zorgen onze eigen vakkundige mensen ervoor dat de artikelen op de juiste plaats worden neergezet en uitgepakt. In de meeste gevallen monteren wij het meubel maar nemen wij het restafval nooit mee. We controleren de artikelen samen en als alles klopt reken je af. De betaling kan alleen cash gedaan worden aan deur.

** Bij het naar binnen brengen zijn wel een aantal voorwaarden, zie hiervoor de voorwaarden van levering hieronder.

 

Voorwaarden levering

 1. Als wij de mogelijkheid hebben in 2 delen te bezorgen nemen wij contact op met je of je dit zou willen en stemmen dit af.
 2. Wij brengen de meubels eventueel bij je naar binnen. Dit doen wij als extra service. Of het meubel naar binnen past is jouw verantwoordelijkheid. Omdat het binnen brengen een extra service is, zijn wij niet aansprakelijk voor schade (muren, vloeren, e.d.). Natuurlijk doen wij voorzichtig en blijven wij aansprakelijk voor schade aan de meubels zelf.
  Als het meubel niet op een normale manier naar binnen kan, of bezorgd wordt via een trap, verhuislift of takel kan dit in overleg. Wij stellen ons dan niet meer aansprakelijk voor schade aan de meubels zelf.
  Wij bezorgen de meubels via de trap tot en met de 4e etage. Er moet dan genoeg ruimte zijn.
  Bijkomende kosten van een eventuele verhuislift, glaszetter en/of takel zijn voor jou.
 3. Wij kunnen producten in meerdere delen bij je bezorgen, wel rekenen wij dan extra kosten.
 4. Gratis opslag is mogelijk tot maximaal één maand na de uiterste levertermijn. Daarna wordt er 49 euro per maand in rekening gebracht
 5. Showmodellen dienen binnen twee weken te worden afgenomen. Als dit niet gebeurt, kunnen wij de aankoop ontbinden.