Ruilen en retourneren

Een product besteld en toch niet helemaal tevreden ? Dan willen we heel graag van je weten waarom dat zo is. Zo kunnen we je ORKA ervaring in de toekomst verder verbeteren. Je hebt altijd 365 dagen om je producten terug te brengen of te ruilen, indien er iets mankeert. Ruilen en retourneren kan bij ORKAHOME servicepunt en online.

Hoe retourner je een artikel?

  • Consumenten mogen artikelen binnen 30 dagen retourneren als deze niet uitgezonderd zijn van herroepingsrecht en op afstand besteld zijn. Als je van het herroepingsrecht gebruik wilt maken dien je zorg te dragen dat de verpakking bewaard wordt en dien je zorgvuldig met het product en verpakking om te gaan. Bij schade of het ontbreken van de verpakking of onderdelen kunnen wij kosten in rekening brengen.
 De kosten van het retourneren van een artikel zijn voor jou.
  • Vul het retourformulier in – E-mail ons waarom je het product retourneert.
  • Na de aanmelding heeft u 14 dagen om het product terug te sturen. Maak een afspraak met ons voor het ophalen van de product. Natuurlijk mag je het ook zelf bij onze servicepunt langsbrengen. Eventueel kunnen wij het artikel ook komen ophalen, hier zijn wel ophaalkosten aan verbonden.
  • Wij verwerken je retour. Je ontvangt het bedrag binnen 14 dagen terug.*

Voorwaarden en uitzonderingen bij het retourenen

  • Het is niet mogelijk om op gronde van zachter worden van de vullingen je aankoop terug te draaien.
  • Bij beschadigingen of gebruikssporen op het product kan een waardevermindering van het product aan je doorberekend worden.
  • Artikelen die je zelf specificeert en op maat gemaakt zijn kunnen niet worden geretourneerd.
  • Matrassen die uit de verpakking zijn kunnen niet worden geretourneerd i.v.m. hygiëne
  • Bij zichtbare gebruikssporen, het missen van onderdelen of een kapotte of ontbrekende verpakking heb je geen recht op het volledige aankoopbedrag. Wel krijg je dan een deel van het aankoopbedrag terug, dit hangt af van de staat van het product.

*Een betaling voldaan met een creditcard wordt binnen 14 dagen terugbetaald. Echter kan de verwerking door uw creditcardmaatschappij tot 20 dagen duren.

Nog hulp nodig? Bel whatsapp of e-mail de klantenservice

Heb je een extra vraag of probleem in verband met de beschikbaarheid van producten en je vind het antwoord niet? Neem contact op met de klantenservice, zij helpen je verder.

Ontvangst van je bestelling
Ondanks onze goede zorgen kan het gebeuren dat een meubel beschadigd of incompleet aankomt. Daarom vragen wij onze klanten om het pakket na ontvangst te controleren. Tref je schade of missende onderdelen aan? Mail dan direct, eventueel met een foto, naar info@orkahome.nl . Wij nemen claims van gemonteerde meubels niet in behandeling.