ORKA is er voor jou!

Bij ORKAHOME staan wij altijd klaar voor onze klanten. Ons doel is om jou met een glimlach te verwelkomen en prachtig ontworpen meubels aan te bieden tegen een goede prijs. We streven ernaar om unieke eyecatchers te creëren waar je trots op kunt zijn en jarenlang van kunt genieten. Met 40 jaar ervaring zijn wij experts in het selecteren van moderne meubels van hoge kwaliteit, en we bieden ze tegen een competitieve prijs aan.

Service staat bij Orka home hoog in het vaandel. Of je nu op zoek bent naar trendy of tijdloze meubels, wij zijn altijd op de hoogte van de laatste woontrends. Met ons gevarieerde assortiment streven we ernaar om aan de wensen van elke klant te voldoen. Ons team van klantenservice bij ORKAHOME.nl staat dan ook klaar om al jouw vragen en opmerkingen te beantwoorden.

Als je op onze website niet kunt vinden wat je zoekt, of als je behoefte hebt aan inspiratie of advies, nodigen we je graag uit om onze locatie in Delft te bezoeken. Daar kun je onze volledige collectie live zien en ervaren. Je kunt ook met ons whatsappen of bellen via dit nummer: +31645002424 of een e-mail sturen naar info@orkahome.nl. Op onze locatie vind je diverse collecties betaalbare kwaliteitsmeubelen die je kunt bekijken. Onze adviseurs staan klaar om je gratis persoonlijk interieuradvies te geven.